x

Nasza strona wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies). Korzystanie ze strony oznacza wyra瞠nie zgody na ich u篡cie. Dowiedz si wi璚ej.

logo w這ski s堯wka
 
restrict
ogranicza (np. mo磧iwo軼i ruchu)
delay
op騧nia
pleurer
p豉ka
tenso
napi皻y
aber
ale, lecz
intelligente
inteligentny
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
reklama_slowka


DODAJ MATERIA
Teraz i Ty mo瞠sz podzieli si z innymi swoj wiedz z j瞛yka obcego!
REKLAMA
Ocena:    0 / 5
Liczba g這s闚:    0
 

W這ski s這wnictwo - Przepis na tiramisu

S這wnictwo:

il sapore molto deciso - bardzo wyra幡y smak
gli ingredienti - sk豉dniki
occorrere - potrzebowa
i savoiardi - typ biszkopt闚
zuccherare - s這dzi
il mascarpone - w這ski gatunek sera
il cacao in polvere - kakao w proszku
spolverizzare - posypywa
la preparazione - przygotowanie
il tuorlo - 鄴速ko (jajka)
la ciottola capiente - pojemna miska
aggiungere - doda
sbattere - ubija
sciogliere (sciolto) - rozpuszcza (rozpuszczony)
montare a neve - ubi na pian
l’albume - bia趾o (jajka)
inglobare - doda
amalgamare - wymiesza
omogeneo - jednorodny
la teglia - forma do pieczenia
la pirofila - naczynie 瘸roodporne
inzuppare - moczy
lo strato - warstwa
ricoprire - przykry
in senso orizzontale / verticale - poziomo / pionowo


Tagi: , , , , , ,

Zaproponuj zmian
REKLAMA


do g鏎y

Copyright 2017 © slowka.pl Serwis nale篡 do wydawnictwa Edgard jezykiobce.pl logo
Webdesign: TonikStudio.pl