x

Nasza strona wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies). Korzystanie ze strony oznacza wyra瞠nie zgody na ich u篡cie. Dowiedz si wi璚ej.

logo w這ski s堯wka
 
part-time
niepe軟oetatowy, zaoczny
assignment
zadanie do wykonania
faire la grasse matin嶪
wylegiwa si w 堯磬u
la moneda
moneta, waluta
die Verwendung
u篡cie, stosowanie
benevolo
篡czliwy
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
pos逝chaj
reklama_slowka


DODAJ MATERIA
Teraz i Ty mo瞠sz podzieli si z innymi swoj wiedz z j瞛yka obcego!
REKLAMA
Ocena:    0 / 5
Liczba g這s闚:    0
 

W這ski s這wnictwo - Przepis na tiramisu

S這wnictwo:

il sapore molto deciso - bardzo wyra幡y smak
gli ingredienti - sk豉dniki
occorrere - potrzebowa
i savoiardi - typ biszkopt闚
zuccherare - s這dzi
il mascarpone - w這ski gatunek sera
il cacao in polvere - kakao w proszku
spolverizzare - posypywa
la preparazione - przygotowanie
il tuorlo - 鄴速ko (jajka)
la ciottola capiente - pojemna miska
aggiungere - doda
sbattere - ubija
sciogliere (sciolto) - rozpuszcza (rozpuszczony)
montare a neve - ubi na pian
l’albume - bia趾o (jajka)
inglobare - doda
amalgamare - wymiesza
omogeneo - jednorodny
la teglia - forma do pieczenia
la pirofila - naczynie 瘸roodporne
inzuppare - moczy
lo strato - warstwa
ricoprire - przykry
in senso orizzontale / verticale - poziomo / pionowo


Tagi: , , , , , ,

Zaproponuj zmian
REKLAMA


do g鏎y

Copyright 2017 © slowka.pl Serwis nale篡 do wydawnictwa Edgard jezykiobce.pl logo
Webdesign: TonikStudio.pl